Subscripció al Butlletí per correu electrònic del Club Banyetes

Subscripció al Butlletí per correu electrònic del Club Banyetes

Opcionalment, podeu entrar el vostre nom i cognoms, que es faran servir per personalitzar els missatges.

Informació sobre protecció de dades

 • Responsable
  Ajuntament de Lleida. CIF P2515100B. Plaça Paeria 1. 25007 Lleida.
  Adreça del Delegat de Protecció de Dades: dpd@paeria.es
 • Finalitat
  Gestió dels socis del club Banyetes, enviament del butlletí i felicitació dels socis en el dia del seu aniversari.
  Termini de conservació de les dades: Mentre es mantingui el servei “Butlletí per correu electrònic del Club Banyetes”, mentre no s’indiqui la revocació a rebre més butlletins i mentre no se sol·liciti la baixa com a soci.
 • Legitimació
  La base legal per al tractament de les vostres dades tant per la inscripció al club com per l’enviament del butlletí com per felicitar els socis en el dia del seu aniversari és el consentiment de l’interessat o el consentiment de la mare, pare o tutor legal de l’interessat, en cas que aquest sigui menor d’edat.
  Podeu retirar en qualsevol moment el consentiment atorgat per l’enviament dels butlletins o per felicitar els aniversaris, sense que la retirada del consentiment per aquestes finalitats condicioni la subscripció al Club Banyetes.
 • Destinataris
  No es cedeixen dades a tercers, llevat de la publicació a les xarxes socials del Club Banyetes del nom i cognom dels nens en el dia del seu aniversari.
  Transferències internacionals: No n’hi ha. Es preveu canviar de plataforma d’enviament de butlletins però, en el cas que es contracti una plataforma d’enviament de butlletins dels Estats Units, es farà sota l’acord EU-US Privacy Shield
 • Drets
  Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament de Lleida, Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, Rambla Ferran 32, baixos, 25007 Lleida.
  Podeu revocar el consentiment a rebre butlletins des de l’enllaç que hi trobareu al final de cada butlletí. Podeu revocar el consentiment a la felicitació del vostre fill a través del formulari de modificació de dades del butlletí
  Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
  No obstant això, si us adreceu prèviament al delegat de protecció de dades aquest us ajudarà a resoldre el cas.